Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

ΙΔΕΑ-ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ-ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ-ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ-ΣΚΕΨΗ--ΕΠΙΘΥΜΙΑ-ΕΓΩ



Ο αιώνιος σκοπός μου,  είναι η αυτο-γνωσία!

 Είναι η μόνη οδός για να ξεφύγεις από την σκλαβιά  που έχει πέσει ο άνθρωπος.
 Δυστυχώς υπάρχουν όντα που επωφελούνται από αυτή τη σκλαβιά.

 Ακριβώς επειδή η σκλαβιά αυτή δεν αφήνει να εκδηλωθούν τα θεία μέσα μας, οι δυνάμεις του ανθρώπου, του πραγματικού ανθρώπου.

 Έτσι παραμένει ο άνθρωπος ανίκανος να επαναστατήσει ενάντια στη τεραστία αδικία και στο σκοταδισμό που τον έχει περιβάλλει.
Η ανθρωπότητα περνά μέσα από ένα εκπαιδευτικό σύστημα που αποκόπτει σταδιακά τα ανώτερα μέρη του Εσωτερικού-ανωτερου εαυτου του ανθρώπου
 και ενδυναμώνει το διανοητικό-απλο επεξεργαστή επειδή αυτό είναι που μπορεί να "ελεγχθεί" κατάλληλα και προς όφελος ορισμένων αρνητικών σκοπών.
Η ανθρωπότητα είναι ένα ανθρωποειδές που τον ελέγχουν , τον προγραμματίζουν μέσω του  νοητικού του, ακριβώς επειδή ο κοινός άνθρωπος δεν μπορεί να ελέγξει το νοητικό του.

 Κατά συνέπεια όποιος έχει πρόσβαση στο νοητικό  έμμεσα ελέγχει και τον κοιμισμένο άνθρωπο.
Το νοητικό του ανθρώπου, πιο απλά, οι σκέψεις του είναι αυτές που προβάλλονται ανεξέλεγκτα κάθε στιγμή,  πάλλοντας πολλές φορές τα συναισθήματα και δημιουργώντας καινούργιες επιθυμίες-τάσεις.
Από εσωτερικής πλευράς τα άτομα του νοητικού επίπεδου είναι φτιαγμένα από πιο  λεπτής μορφής ύλη και ενυπάρχουν -διαλύονται  στο συγκινησιακό (αστρικό) επίπεδο και με τη σειρά τους αυτά τα επίπεδα ενυπάρχουν- στο πιο χονδροειδής ύλης φυσικό επίπεδο.
Αυτό που λέμε μηχανικότητα, δεν είναι παρά μια σειρά αντιδράσεων,
 Ηλεκτρικά κύματα περνούν από τα νεύρα στον εγκέφαλο  στο σημείου του ενστικτώδους κέντρου και φευγουν ώστε να ακολουθεί η σύσπαση των μυών.
 Όλη αυτή η διαδικασία είναι άμεση και αντανακλαστική στην συνειδητότητα μας, δεν αντιλαμβανόμαστε τη διαδικασία που είχε γίνει, εκτός τη κίνηση και την φυσική αίσθηση.

Έτσι και με τις σκέψεις ... Ξεκινάνε να δημιουργούνται στο  ανώτερο νοητικό επίπεδο, δονούνται ανάλογα την ουσία τους, με τη σειρά τους δονούν τη πιο παχυλή ύλη όπου βρίσκονται μέσα ,το συν-κινησιακο ενεργειακό αισθηματικό επίπεδο, και αυτό με τη σειρά του δονείται με συνέπεια να δονούνται τα αιθερικα άτομα της ύλης του φυσικού επίπεδου που υπάρχουν στον εγκέφαλο να μεταδώσουν ηλεκτρικού τύπου κύματα και ο κατώτερος-φυσικός νους με τη σειρά του να προβάλλει τη σκέψη και συν-αίσθημα, να την επεξεργαστεί κατάλληλα και να τη καταχωρήσει στο κατάλληλο διανοητικό κέντρο του.

Μέσα στο φυσικό νου μας , είναι η συνειδητή επεξεργασία(σκεψη),  η υποσυνείδητη(συναίσθημα) και η ασυνείδητη πληροφορία(πεποιθήσεις)!

Έτσι έχουμε σκέψεις,  συν-αισθήσεις, και πεποιθήσεις(πιστεύω)
Η  ενέργεια-πληροφορία  είναι μια ενέργεια που δεν γεννιέται στο φυσικό υλικό επίπεδο.
 Δεν δημιουργείται από τον εγκέφαλο, ο εγκέφαλος λαμβάνει , απλά επεξεργάζεται μια ενέργεια- πληροφορία.
Ο κατώτερος νους αντιλαμβάνεται την ενέργεια, και τη κάνει συνειδητή πληροφορία-σκέψη. 

Ο κατώτερος-φυσικός νους όταν είναι αποκομμένος,  μεταφράζει  μη αρμονισμένα (όπως έχει μάθει, ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΕΣ ΠΕΠΟΙΘΉΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΑΝ) την ενέργεια σε πληροφορία!

Έτσι μένει στη βασική πληροφορία των φαύλων κύκλων , των 5 αισθήσεων!

Το αίσθημα-συγκίνηση, δεν γεννιέται στο φυσικό επίπεδο, ασχέτως αν η αντανάκλαση του δονείται στη περιοχή της καρδιάς. Το συναίσθημα είναι ενέργεια, είναι ενέργεια σε κίνηση, είναι  μια πόλωση (+, -)που δημιουργούν οι πεποιθήσεις μας!

Επομένως αυτό από μόνο του είναι μια απόδειξη για τους φίλους μας σχετικά με τη ζωή μετά θάνατο.
Ο άνθρωπος δεν χρειάζεται ούτε τον εγκέφαλο, για να σκεφτεί, ούτε καρδία για να έχει συναισθήματα.  
Αυτά είναι όργανα για να προβάλλονται οι ενέργειες στο φυσικό επίπεδο.
Αυτές οι ενέργειες είναι που μας κάνουν και λέμε οτι "υπάρχουμε" οτι νιώθουμε και σκεπτόμαστε.!
Όλες αυτές οι διαδικασίες δεν είναι αντιληπτές στο μέσο άνθρωπο. 

Το μόνο που καταλαβαίνει ο φυσικός νους,  είναι απλά το αποτέλεσμα από το κάθε βίωμα,   πάντα με τα αισθητήρια φυσικά υλικά όργανα που έχει και το διαδικασιάζει  με τη σκέψη,  ή συναίσθημα .... .
Από αυτό καταλαβαίνουμε και πόσο διαφορετικής ποιότητας αίσθηση έχουμε στα ανώτερα επίπεδα μας. 

Αλλιώς αντιλαμβανόμαστε τα συναισθήματα στο συγκινησιακό πεδίο η αστρικό για πολλούς, δεν έχουμε μεσολάβηση των φυσικών οργάνων.... επομένως τα νιώθουμε σε τόση μεγάλη κλίμακα που ακριβώς είναι σαν να δίνουμε μορφή στη συγκίνηση της ενέργειας -αίσθημα.
Το ίδιο με το νοητικό επίπεδο, οι ενέργειες που βγαίνουν από το διανοητικό μας ,γίνονται αντιληπτές σε εκείνο το επίπεδο σαν να υλοποιούνται από νοητική ενέργεια.
Πόσο ωραία είναι οι σκέψεις και τα συναισθήματα να έχουν μορφή ,να ζουν, να τους δίνουμε ζωή.... ........ και νομίζετε φίλοι μου οτι δεν συμβαίνει? 
 Συμβαίνει να παίρνουν ζωή και μορφή στον φυσικό κόσμο μας... Ναι εδώ ακριβώς στο κόσμο το φυσικό .
 Ο φυσικός μας κόσμος δεν είναι παρά νοητική ύλη- σχέδια  ποτισμένα με "συγκίνηση" ανωτέρων διαστάσεων όντων.
Εμείς μιας και υπάρχουμε μέσα δεν είμαστε και εμείς σχέδια-ιδέα   και    συγκίνηση-ροη(σχέδια σε κίνηση)  των δημιουργών μας? 
Με τη σειρά τους και αυτοί οι δημιουργοί μας είναι σχέδια και συγκίνηση ανωτέρων  όντων, κ.ο.κ, όσπου καταλήγουμε στον δημιουργό των πάντων το ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ. 

Εδώ  δίνουμε φως πάνω στο νόημα των Θεών-δημιουργών και οτι τα πάντα είναι πλάνη-σκέψη-'ονειρο!
Ο άνθρωπος λοιπόν είναι κατ εικόνα και ομοίωση του δημιουργού, μπορούμε να φτάσουμε να έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργούμε πραγματικότητες, αλλά πρώτα πρέπει να αποκτήσουμε αυτή τη δύναμη που κρύβεται μέσα μας.

 Όλα αυτά που ζούμε είναι πραγματικότητες που δεχθήκαμε να υπάρχουμε μέσα τους. 
Δεχτήκαμε να υπάρχουμε γιατί είναι το θέλημα της ψυχής να συλλέξει πληροφορίες και να αναπτύξει ιδιότητες μέσω αυτών των εμπειριών.



Ας ξαναγυρίσουμε λίγο στην αρχή του μονολόγου μου και ας θυμηθούμε τώρα τις σκέψεις μας.... 
αυτή τη νοητική ενέργεια που επηρεάζει τη πραγματικότητα μας και να καταλάβουμε οτι κάποιοι δεν θέλουν τον άνθρωπο να προχωρήσει.
Αυτοί οι κάποιοι, σας θέλουν σκλάβους των επιθυμιών σας και δυστυχώς οι επιθυμίες σας έρχονται από τις σκέψεις σας και οι σκέψεις έρχονται από τις πεποιθήσεις σας και οι πεποιθήσεις σας πρέπει να έρχονται από τη συνείδηση σας,   και όχι από αυτά τα πράγματα που έχουν "κλέψει" τη συνείδηση σας για να ζουν, και να είναι αφέντες της θελήσεως σας και  σας "κλειδώνουν" στο 3% της συνείδησης τους.
Αυτά τα πράγματα είναι το σύνολο από  τα "εγώ" σας . 



Είναι δλδ οι επιθυμίες της τωρινής σας προσωπικότητας που λατρεύετε όλοι σαν το μόνο εαυτό σας- θεό,  επειδή δεν θυμάστε την αιωνιότητα σας.
Είναι ο διαχωρισμός, είναι ο εγωισμός, είναι ο φόβος του θανάτου της τωρινής προσωπικότητας, η ιδιοκτησία κτλ κτλ.
Κάποιοι λοιπόν σας βοηθούν, και κάποιοι έχουν ποντάρει εκεί και προσπαθούν να σας διασπάσουν σε τέτοια δαιμόνια-εγώ-επιθυμίες-κομμάτια-κενά-μικρές αποκομμένες συνειδήσεις  ώστε να σας έχουν υποχείρια τους.

 Μπορείτε αν θελήσετε να δημιουργήσετε ΄ενα ενιαίο εαυτό, με την ομοποίηση ,    όλων των ανεξάρτητων, εχθρών μεταξύ τους, εαυτουληδων, που έχουμε μέσα σας , σε ΕΝΑ ΕΝΙΑΙΟ ΕΑΥΤΟ, που σημαίνει συγκέντρωση δύναμης, περισσότερη συνειδητήδημιουργία πραγματικότητας, ισχυρότερη θέληση, εσωτερική Ειρήνη, αναβάθμιση συνείδησης, κτλ.

Η ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΜΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΟΧΗ ΤΗς ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ.

Όλο το ανθρώπινο κοινωνικό σύστημα έχει φτιαχτεί έτσι από αρνητικούς ώστε να ρίχνουν καθημερινά τον άνθρωπο σε κατωτέρου είδους ελεγχόμενων σκέψεων .... φόβου και επιθυμιών αποκρύβοντας τον πραγματικό σκοπό του!

Μπορείτε να ξεφύγετε.... ζήστε τη ζωή σας έντονα και ελεύθερα.
Δουλέψτε για τον άνθρωπο-πνεύμα όπως δουλεύετε καθημερινά για τον άνθρωπο-επιθυμία!
Δεν κρίνω κανένα ,έχω περάσει από τα χειρότερα επίπεδα ανθρώπου ....όμως είχα το προσόν της αυτό- παρατήρησης και της περιέργειας να μάθω τον εαυτό μου.
Ο Τολμών Νικά ! ανεξαρτήτως αποτελέσματος.




Ειρήνη σε όλους!

ΠΕΡΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΟ ΕΓΩ ΜΑΣ Ο ΑΝΤΙ-ΧΡΙΣΤΟΣ

  ΠΕΡΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ Φίλοι μου αυτά που τώρα ακούγονται στις εκπομπές και από δήθεν αφυπνισμενους , τα έχουμε δώσει...