Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Κοσμικη αναβαθμιση


Τις προάλλες είχα μια επίσκεψη από ένα φίλο μου, τον Γιάννη και μιλήσαμε για πολλά θέματα. Ένα θέμα που πιαστήκαμε ήταν περί της διογκώσεως της γης. Δηλαδή αν η γη αλλάζει μάζα.
Πιστεύω πως η γη αλλάζει μάζα. Μεγαλώνει και μικραίνει τη μάζα της. Ανάλογα την ηλικιακή ανάπτυξη της.
Κάθε φορά μπορεί να φέρνει στη πυκνότητα, μάζα της αστρικής διαστάσεως, με την έννοια οτι κατεβάζει ενέργεια από τα εσώτερα επίπεδα προς τη περίμετρο.  Αναπτύσσεται κατάλληλα για να «κυοφορήσει» τον Λόγο. Αυτή η ενέργεια γίνεται υλη όταν περάσει στο φυσικό πυκνό επίπεδο.
Το αστρικό άτομο  της 4 διάστασης είναι περίπου 1000 φορές πιο μεγάλο από το φυσικό άτομο. Ο νόμος του πρωτονίου ηλεκτρόνιου και νετρονίου υπάρχει παντού. Η 4 διάσταση δεν είναι μόνο χρόνος όπως λάθος υπολόγισε ο Αϊνστάιν.
Η ταχύτητα του φωτός κάμπτεται ανάλογα την εισχώρηση του σε διαφορετική πυκνότητα. Σε κάθε διάσταση έχουμε διαφορετική ταχύτητα του φωτός. Σε κάθε πυκνότητα αιθέρα το φως έχει διαφορετική ταχύτητα και χάνει διαφορετική ποσότητα ενέργειας. (Κάποιοι δεν ηθελαν να μαθευτεί o αιθερας).
Η ταχύτητα του φωτός στο αστρικό ρευστό έξω από το ηλιακό μας σύστημα είναι πιο γρήγορη,  στο αστρικό ρευστό έξω από το γαλαξία μας είναι ακόμα πιο γρήγορη. Έξω δηλαδή από τις πιο πυκνές πραγματικότητες ο χρόνος είναι στάσιμος, άρα κάθε ταξίδι του φωτός μέσω αυτών των διαστάσεων θα γίνεται ακαριαία, επίσης και όλα όσα διαγράφονται σε αυτό το φως!
Λόγω των νόμων για τη διατήρηση της ενέργειας, το φως χάνει ενέργεια, καθώς επιταχύνει και αυτή είναι η αιτία του κόκκινου χρώματος που βλέπουν στους γαλαξίες οι επιστήμονες. Επίσης προσδίδει την υποατομική τους φύση η την υπέρ-ατομική τους, καθώς μέσα τους διαθλάται το φως!

 Φυσικά υπάρχουν και γαλαξίες που είναι κοκκινωποί επειδή ταξιδεύουν μακριά από εμάς, καθώς υπάρχουν ιώδεις γαλαξίες όπως της Ανδρομέδας που ταξιδεύουν προς το Γαλαξία μας.

Φυσικά ανοίγματα-πύλες προς τη 4 διάσταση δηλώνουν, οτι κοσμικά 4-διαστατα στοιχειώδη μπορούν να διευθύνουν τις αστρικές αιθερικες δονήσεις, τα περάσματα ανάμεσα στις διαστάσεις. Αυτά τα θεϊκά όντα ,μπορούν να «περάσουν»  το υλικό σώμα ενός, ανθρώπου-αστροπλοίου –πλανήτη, μέσω των διαστάσεων.
 Αυτά τα όντα, είναι Νόμοι πλέον , μέσα στη συνείδηση σύμπαν. Αυτά τα όντα είναι αγγελικού τύπου και στη τέταρτη και πέμπτη διάσταση οι ακτινοβολία τους είναι στο μέγεθος ενός πλανήτη . Μολις προσφατα εδειξαν ενα διπλα στον πλανητη Ερμη!
Μικρότερης μορφής είναι τα  στοιχειώδη που διευθύνουν τα φυσικά φαινόμενα (πυκνότερου αιθέρα δονήσεις) της γης.
Η γη έχει και εκείνη τα αιθερικα  σώματα της. Μπορεί επίσης να περνά και στη 4-διάσταση.
Η μαύρες τρύπες είναι μάλλον αστέρια που έχουν περάσει στη 4 διάσταση, υπάρχουν ,ακτινοβολούν, αλλά δεν φαίνονται στις τρεις διαστάσεις.

Η 4-διαστατη υλη υπάρχει πολύ πιο πολύ στο κόσμο από οτι τρισδιάστατη. Ένας πλανήτης που μεταβαίνει σε αστρική κατάσταση από υλική, διογκώνεται μέχρι να χάσει την υλική μορφή του. Η ακτινοβολία του θα φαίνεται να είναι τεράστια όμως η υλική πυκνότητα του θα είναι μηδαμινή. Τέλος μετά την ολική μεταβολή θα έχει μείνει πίσω ένα μικρό υλικό υπόλοιπο.
Ένα κουφάρι, όπως τα νεκρό πτώμα.
Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να αναληφθεί σε ανώτερο επίπεδο μέσω της βοήθειας του Λόγου. Δηλαδή να έλθει σε επαφή με ενέργειες ανώτερων βαθμίδων και να πάρει μια εξελικτική Ώθηση.

Αν όλο το ηλιακό σύστημα περνά από μια διαφορετικού ανώτερου τύπου ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας, τότε η ακτινοβολίες θα είναι «καθαρτικές» για το σώμα όλων των πλανητών του ηλιακού μας συστήματος.
 Ακριβώς όπως πάνω έτσι και κάτω.

Αυτό το κοσμικό γεγονός θα φέρει και στην ανθρωπότητα ανάλογα αποτελέσματα.

Ο θάνατος είναι φαινομενικός. Όπως όταν πεθαίνει ο άνθρωπος υπάρχει μια μετάσταση ενέργειας σε ένα άλλο επίπεδο έτσι συμβαίνει και στους πλανήτες.

Το σύμπαν διαχωρίζεται-συνειδητοποιείται-επανεννώνεται.

Εν κατακλείδι, και σαν αποτέλεσμα των παραπάνω, θέλω να τονίσω το πόσο σημαντικό είναι για τα ανωτέρα όντα που έχουν έρθει και παρακολουθούν την γη, αυτή η εισχώρηση του ηλιακού μας συστήματος σε αυτά τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία .
Το τελευταίο καιρό έχουμε έντονη κινητικότητα από όντα που θέλουν  να εκμεταλλευτούν , προς δική τους αναβάθμιση την εισχώρηση στις ακτινοβολίες, από όντα που θέλουν να βοηθήσουν, από όντα που παρατηρούν, και από θεϊκά όντα που επιβλέπουν!
Δικαίως η γη μας, όσο και αν φαίνεται παράξενο σε μερικούς, είναι πόλος έλξης για πολλούς λόγους, από εξωγήινες οντότητες πολλών διαστάσεων.
Ίσως από το 2012 να εισδύουμε σε αυτό το κύμα ακτινοβολίας, τους Δακτύλιους της Ανδρομέδας όπως είπε ο Α.Δ. Σαμαελ.
Σε επομένη ανάρτηση θα γράψω για τις γήινες αλλαγές μέσω αυτής της κοσμικής Ώθησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΟ ΕΓΩ ΜΑΣ Ο ΑΝΤΙ-ΧΡΙΣΤΟΣ

  ΠΕΡΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ Φίλοι μου αυτά που τώρα ακούγονται στις εκπομπές και από δήθεν αφυπνισμενους , τα έχουμε δώσει...