Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΣΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ

ΣΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ

  Φίλοι μου σήμερα θα αναπτύξουμε το θέμα της αλλαγής που έχει αρχίσει να συμβαίνει μέσα μας, στο χρονικό πλαίσιο που αντιλαμβανόμαστε σαν Τέλος ενος κύκλου, και τη μετάβαση σε μια νέα κοσμική εποχή.

Το Θέμα του μεταβατικού  έτους 2012, μπορεί να αναλυθεί σε πολλά επίπεδα, κοσμικά, συνειδησιακά, κοινωνικό-πολιτικά, ενεργειακά, βιολογικά, αλχημικά, κτλ.

Σήμερα θα μιλήσουμε για την συνειδησιακή ανάπτυξη που έχει φτάσει στο όριο εκείνο, στις περισσότερες ανθρωπινές ψυχές στο πλανήτη μας,  όπου  και με την ώθηση κοσμικών ενεργειών, θα είναι ικανή να συλλάβει πληροφορίες ώστε να επιφέρει μια αλλαγή στην εκτίμηση που είχαμε για τον εαυτό μας σχετικά με την  παρουσία μας στη γη.

Σίγουρα πολλές ήδη ενσαρκωμενες Αρχαίες ψυχές, πιο έμπειρες σχετικά με άλλες, λειτουργούν σαν μεσολαβητές, σαν μετασχηματιστές του φωτός, προς τις υπόλοιπες για την ομαλή μετάβαση σε ανώτερες συχνότητες κραδασμών της συνείδησης της συλλογικής Συνείδησης της Ανθρωπότητας.

Πολλές από αυτές τις ψυχές έχουν ζωές και σε άλλα πλανητικά συστήματα, εκτός της γης.

Η γη είναι ένας τόπος μεγάλης πυκνότητας, όπου ψυχές έκαναν την επιλογή να παίξουν το κάθε ρόλο μέσα της, ώστε να βιώσουν τις  εμπειρίες, μέσω των συνειδησιακών ορίων  αυτής της πυκνότητας.

Οι ψυχές που είναι σε σχέση με την πυκνότητα της γης έχουν ζωές από  διαφορετικά πλανητικά συστήματα.
Υπάρχουν ψυχές που έχουν ζωές στις Πλειάδες, άλλες στην Ανδρομέδα(δίδυμο γαλαξία μας),  από το Σείριο, την  Άρκτο,από Ωρίωνα,από σύστημα Λύρα, κ.λ.π.

Όλοι σχετικά είμαστε "δεμένοι"με τα γενετικά  πρότυπα του πλανήτη γη από τα αρχαία χρόνια δημιουργίας του.
Μια γενετική  μίξη που έγινε με την πάροδο των χρόνων, και την γενετική ανάμειξη μεταξύ των φυλών. Κάτι σαν τη σημερινή εικόνα των ΗΠΑ.

Επομένως αν και όλοι είμαστε γενετικά μια ανάμειξη,κάποιοι μπορούν και έχουν τις επαφές με τους εξωγήινους πολιτισμούς που σχετίζονται ψυχικά, θα λέγαμε.

Πολλές φορές στην ιστορία του ανθρώπου στη γη, έχουν κάνει την εμφάνιση τους, σαν Θεοί, Διδάσκαλοι, ηγέτες, ανώνυμοι,κ.τ.λ. , με σκοπό να "επιβλέπουν" κάτω από το επιτρεπόμενο πάντα όριο της συνείδησης της ανθρωπότητας ,κάθε χρονικής στιγμής, την "συνέχιση της εξέλιξης-εκδήλωσης".

Έχουμε πολλών βαθμίδων ανθρώπινες ψυχές στο πλανήτη γη. Ανάλογα το ποσοστό εμπειρίας, συνείδησης, που περιέχουν.
Αποτελεί ένα είδος πειράματος θα λέγαμε, εκτός την εμπειρία του περιορισμού, το θέμα της συμβίωσης τόσων "διαφορετικών" φυλών, σε αυτή τη πυκνή ύλη.
 Δεδομένου οτι στο σύμπαν υπάρχει είδη μια ανωτέρου ειδους συμβίωση από πολλά, πολλά όντα.

Αυτή η χρονική περίοδο αλλαγής όπως καταλαβαίνουμε το χρόνο, είναι το τέλος της "καραντίνας" της Γης.

Είναι το Ραντεβού, που είχαμε προσυμφωνήσει να γίνει,  μόλις φτάναμε στο εξελικτικό εκείνο στάδιο Συλλογικής συνείδησης της ανθρωπότητας, όπου θα μπορούμε κατάλληλα συγχρονισμένοι κραδασμικά, να χωρέσουμε στην πραγματικότητα μας τους εξωγήινους πολιτισμούς.

Εμείς είμαστε που με την μετάβαση μας σε ανώτερες δονήσεις, "επιτρέπουμε" στους προγόνους μας, να έρθουν σε κατάλληλη συνειδησιακή κοινωνική επαφή με μας.

Η δική μας πλέον συνείδηση περνά το κατώφλι της Καινούργιας εποχής.

Οι θρησκείες θα καταρρεύσουν, τα κοινωνικά στρώματα, τα πολιτεύματα, οι συνήθειες, τα πάντα είναι σε ένα μεταβατικό στάδιο.

Εμείς αλλάζουμε τη πραγματικότητα μας, ΣΕ μια άλλη.

Οι αλλαγές ξεκινάνε και ο καθένας τις βιώνει ανάλογα.
 Όλοι βιώνουν αλλαγή.
Όλοι έχουν συμφωνήσει για αυτή τη αλλαγή.

Αυτοί που θα είναι ενσαρκωμένοι στη περίοδο αυτή, είναι οι ψυχές που έχουν την δυνατότητα να περάσουν αυτή την εμπειρία συνειδησιακης-υλικής μετάβασης.
 Το διάλεξαν.
Αυτές που δεν φαίνονται σε εμάς ενσαρκωμενες, δλδ στη δική μας πραγματικότητα, δεν έχουν την δυνατότητα μετάβασης μέσω της ύλης, και συνεχίζουν τη δική τους πορεία σε παράλληλες πραγματικότητες που είναι συγχρονισμένοι συνειδησιακά.

Αυτοί οι Άξιοι, εκείνοι που τα κατάφεραν και βυθίστηκαν στην ύλη, πήραν τις εμπειρίες του σκότους, της φαινομενικής αποκοπής του ΕΙΝΑΙ τους,  του περιορισμού συνείδησης και βούλησής, της λήθης, της φαινομενικής άγνοιας, τις εμπειρίες της ηδονής και του πόνου της  πυκνότητας, και παρ όλα αυτά κατάφεραν και επανήλθαν, σηκώθηκαν, θυμήθηκαν, κατάλαβαν και πέρασαν στ επίπεδο της αυτογνωσίας, αυτοί είναι οι άξιοι που προχωράνε στο εξελικτική πορεία τους, εκσφενδονισμενοι στο φως, από το τέντωμα μέσα στο σκοτάδι.

Όλοι θα τους καλοδεχθουν και θα προσπαθήσουν να πάρουν τις εμπειρίας μας.
Μας περιμένουν σαν να είχαμε φύγει για ταξίδι περιπέτειας και εξερεύνησης.

Γυρίζουμε πίσω στο φως, πιο δυνατοί, πιο έμπειροι, πιο ικανοί, σαν Δάσκαλοι για τα άλλα όντα της δικής μας περιπέτειας.

Είμαστε ο συνδετικός κρίκος για πολλά εξωγήινα όντα, που θέλουν να μάθουν για την πυκνή ύλη.

Αυτό που μας μάθανε, για τους λόγους τους κάποιοι, οτι είμαστε δυστυχισμένα πλάσματα, παιχνίδια Θεών και διαβόλων, κακόμοιροι θνητοί, υποταγμένα όντα, οτι τίποτα δεν υπάρχει παρα αυτό που μας έκαναν να βλέπουμε κρατώντας το κεφάλι μας κάτω... είναι ΨΕΜΑΤΑ, 

Ο άνθρωπος ξαναθυμάται, ο άνθρωπος τα κατάφερε.

Δεν λέω οτι έχουμε φτάσει στ επίπεδο των Διδασκάλων μας.
Οι Διδάσκαλοι είναι όντα που πέρασαν από αυτή την εμπειρία , έχουν επίγνωση όλων των διαστάσεων και έχουν καταφέρει να έχουν μια ευθυγράμμιση και αρμονία σε όλα τα μέρη του Είναι τους.

Είναι οι άνθρωποι παραδείγματα, τέλειοι άνθρωποι, ο ανώτερος εαυτός όλων μας, προσωποποιημένος.

 Είναι ο Χριστός, είναι ο Βούδας, είναι η συλλογική Συνείδηση της Ανθρωπότητας, χωρίς το περιορισμό της κατάστασης που εμείς έχουμε.

Όλοι μπορούμε να φτάσουμε, να συγχρονιστουμε με αυτή τη φύση, όλοι  την έχουμε τη δυνατότητα μέσα μας.

Πολλά Εξωγήινα όντα είναι στο επίπεδο  Χριστικής συνείδησης σαν στάδιο εξέλιξης,   άλλα είναι σε χαμηλότερα συνειδησιακά στάδια,   άλλα ειναι σαν εμάς, και άλλα σε ακόμα ανώτερες τάξεις φωτός.

Αλλάξτε την ιδέα για ΣΑΣ, επανα- εκτιμηθειτε .
Δώστε την αληθινή  αξία  στον εαυτό σας.
ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ!  
Είμαστε αιώνιοι.

 ΑΓΑΠΗΣΤΕ και θα δείτε οτι δεν υπάρχει λόγος να μισείτε.

ΘΑ δείτε οτι όλα είναι τέλεια στο χώρο και το χρόνο τους, όλα έχουν το σκοπό τους, όλα είναι ουδέτερα και εμείς δίνουμε το νόημα, τη πολικότητα, το συναίσθημα, την κατανόηση βάσει των πιστεύω που έχουμε.


ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ! και αυτό είναι ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΟΤΕ.



Εσωτερική δύναμη και Ειρήνη σε όλους!


ΠΕΡΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΟ ΕΓΩ ΜΑΣ Ο ΑΝΤΙ-ΧΡΙΣΤΟΣ

  ΠΕΡΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ Φίλοι μου αυτά που τώρα ακούγονται στις εκπομπές και από δήθεν αφυπνισμενους , τα έχουμε δώσει...