Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

ΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΣΑΣ



Πολλοί φίλοι ρωτάτε γιατί δεν δίνω πρακτικές!

Όλα αυτά που δίνω φίλοι αν τα αποκωδικοποιησετε είναι πρακτικές στη καθημερινότητα σας.

Φυσικά έχω δουλέψει με πολλές πρακτικές, ανάλογα το επίπεδο ,και οτι δούλευε με μένα σε κάθε επίπεδο συνείδησης που εστιαζόμουν ανα χρονικά διαστήματα!

Στους φίλους που έχουν έρθει "κοντά" παραδίδω ορισμένες πρακτικές, διαλογισμούςς, ασκήσεις, που δούλεψαν με μένα, αλλά τους λέω πάντα να διαλέγουν αυτό το αντικείμενο που έχουν δώσει εξουσία να δουλεύει για αυτούς!


Επίσης σας έχω πει οτι η μεγαλύτερη πρακτική είναι ...

""" να ζεις έντονα και με παρατήρηση. """"




Θα σας πω πολύ πολύ γενικά μερικές πρακτικές που "διαφοροποιείτε "από την καθημερινότητα σας , μέχρι να φτιάξετε σε ένα μόνιμο κέντρο συνείδησης, και να γίνουν καθημερινότητα!

Αναπνοές, οξυγονώνετε τον εγκέφαλο σας, και το σώμα σας με πράνα.

Εκφωνήσεις , δονείται το εσωτερικό σώμα σας κάτω από τον εσωτερικό σας ήχο.

Διαλογισμός, πολλών ειδών , συγκέντρωσης η ηρεμίας του νου, συνειδητή εικονοπλασία συν "Μάθηση της φυσιολογίας του ανθρωπίνου σώματος!"

Μουσική, συγχρονίζει τη καρδιά και γενικά όλο το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο.

Διατροφή, γυμναστική, χαλάρωση!

Σεξουαλική αποδοχή, στο δικό σας μέτρο, όχι "ατροφία" και περιορισμό χωρίς  να ξέρετε πως να διαχειριστείτε τη σεξουαλική σας ενέργεια!

Αυτες είναι σε γενικά πλαίσια μερικές βασικές πρακτικές για να ενεργοποιηθούν κ να ισορροπήσουν τα 5 βασικά κέντρα του ανθρώπου(ένστικτο-κινητικό-σεξουαλικό-συγκινησιακό- διανοητικό).

Η φυσιολογία μας φίλοι είναι κάτω από τον "έλεγχο" της συνείδησης μας, διευρύνοντας τη συνείδηση αλλάζει η φυσιολογία ώστε να μπορεί να εκφράσει τη συνείδηση στην πραγματικότητας μας, 

Δινει δυνατοτητα να αλλάζει ο φορέας,(το σώμα!.. Προσέξτε τώρα... όσο και να κάνουμε το φορέα πιο δεκτικό, δεν μεγαλώνει η συνείδηση, αλλά όταν θα μεγαλώσει η συνείδηση θα εισχωρήσει πιο "άνετα" στο κατάλληλο πλέον φορέα! ο νοών νοειτω!



Ειρήνη σε όλους!

ΠΕΡΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΟ ΕΓΩ ΜΑΣ Ο ΑΝΤΙ-ΧΡΙΣΤΟΣ

  ΠΕΡΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ Φίλοι μου αυτά που τώρα ακούγονται στις εκπομπές και από δήθεν αφυπνισμενους , τα έχουμε δώσει...