Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Η ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

Φίλοι σήμερα θα σας μιλήσω για την αποδοχή του εαυτού μας εξ αίτιας μιας συζήτησης με μια φίλη για τις φωτογραφίες μας στο Φεισμπουκ και όχι μόνο.

Θέλω να ξεκινήσω λέγοντας οτι το πιο αντιπροσωπευτικό μας σύμβολο στον υλικό κόσμο, είναι το σύμβολο του σώματος μας!

Είναι η εικόνα μας στο ματριξ!

Η αποδοχή της εικόνας μας γίνεται πρώτα μέσα μας φίλοι!
\
Πρώτα εμείς κρίνουμε και μετά οι άλλοι!

Χωρίς κατάκριση, σας εξηγώ οτι πίσω από κάθε άρνηση στη παρουσίαση του φυσικού εαυτού μας, υπάρχει ενα υποσυνείδητο "πιστεύω" που μας λέει να μη το κάνουμε , επειδή είναι κατακριτικο, φοβικό, αδύναμο.

Αυτό το "πιστεύω" σας δηλαδή , οσο καμουφλαρισμένο και αν είναι,  με δικαιολογίες , (που εσείς πιστεύετε για αλήθεια) σας διαχωρίζει έμμεσα από την ολότητα σας που είναι ΚΑΙ το φυσικό σας σύμβολο, το σώμα σας.
Φίλοι καταλάβετε οτι εσείς που ασχολείστε με την αναβάθμιση του ανθρώπου , με την ψυχολογία, με την εσωτερική δομή , και τις ενέργειες, θα πρέπει να εννοησετε τον μηχανισμό της αποδοχής του ολικού εαυτού μας, αλλιώς δεν θα μπορέσετε να περάσετε στο επόμενο βήμα, στο συλλογικοτερο εαυτό σας,   επειδή δεν θα έχετε συγχρονίσει της συχνότητες που σχηματίζουν "μέρη" μέσα στην ολότητα σας, όπως το σώμα.

Δεν είναι δυνατόν να περάσετε στα πνευματικά αν δεν αποδεχτείτε τα υλικά.

Ο ελεύθερος, ο άνθρωπος που έχει πίστη σε αυτά που λέει,  ο θαρραλέος,   ο άνθρωπος της ευθύνης, ο ευτυχισμένος, ο Ειρηνικός, ο ισορροπημένος, δεν θα έχει πρόβλημα να δείξει το φυσικό σώμα του, δεν θα έχει πρόβλημα να μην το δείξει,   δεν θα ασχοληθεί,    απλά θα είναι... και επειδή το σώμα μας ΕΙΝΑΙ εαυτός,   θα το παρουσιάζει,   δεν θα κρύβεται.

Φίλοι όσο δεν γίνετε συνειδητοί στα εσωτερικά σας ασυνείδητα "πιστεύω", εγώ, πεποιθήσεις , που έχετε,  δεν θα μπορείτε να τα διαχειριστείτε!

Αφεθείτε να ανακαλύψετε παρακολουθώντας τις "κινήσεις" σας,  ελεύθερα,  χωρίς κατάκριση, αλλά με αποδοχή όλων των μερών σας, απλά γιατί είναι δικά σας , είναι εσείς!!
Δεν είναι κάτι που δεν είστε.
Ίσως είναι κάτι που δεν "θα θέλατε" να είστε...  αλλά ΕΙΣΤΕ!

Η Άρνηση αυτή είναι, πόνος και κόμπος ενεργειακός, στο κανάλι σας...φράγμα!

Καταλάβετε οτι η ενσωμάτωση των μερών μας, δημιουργεί μεγαλύτερο ποσοστό συλλογικής συνείδησης, που σημαίνει αναβάθμιση, φώτιση, πληροφορία, ένωση.

Επομένως φίλοι, σας μιλάω χωρίς κατάκριση, διότι αυτά δεν είναι φιλοσοφία, είναι επιστήμη, σας λέω οτι δεν μπορεί να υπάρξει φώτιση σε κάποιον που κατακρίνει τα μέρη του, δεν πρόκειται να γίνει "κανάλι", θα παραμένει μέσα στη "δίνη" των ανεξέλεγκτων ασυνείδητων "πιστεύω" αδυναμίας, που είναι φραγές.

Ξεκινήστε απο εδώ...τα εύκολα, το σώμα σας.

Η ταπεινότητα δεν σημαίνει κατωτερότητα, σημαίνει ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΣΑΝ ΙΣΑ!

Η περηφάνια ξεκινάει από τη στιγμή που χάνουμε το μέτρο αποδοχής των ισάξιων επιπέδων!

Σχετικά με τις φωτογραφίες λοιπόν, άλλο να προβάλλεις και άλλο να είσαι.

Μπορείς να είσαι χωρίς να προβάλλεις.

Μήπως δεν θες να δεις τι είσαι?
Μήπως δεν μπορείς να εμπιστευτείς τα εγώ σου?
Μήπως φοβάσαι να μην είσαι αυτό που νομίζεις?
Μήπως φοβάσαι(δλδ πιστεύεις ήδη) οτι δεν θα αρέσεις,  οτι όλοι θα κοιτούν την ομορφιά ή την ασχήμια σου?
Ολα αυτά δεν είναι ο εσωτερικός κόσμος? οι δονήσεις σου?... τα πιστεύω σου?... να η ευκαιρία να τα φτιάξεις στα μέτρα σου!...πως όμως αν δεν τα φέρεις στην επιφάνεια για να τα διαχειριστεις? πως, χωρίς να τα ξέρεις?

Καλοί μου φίλοι, δεν σας τα γράφω για να αλλάξετε γιατί ΗΔΗ σας έχω αποδεχτεί όπως είστε με όλες τις ασυνείδητες αλλαγές που σας διαπερνάν, και με διαπερνάνε.

Μπορείτε όμως αν θέλετε να δοκιμάσετε, έστω και τώρα, από δω, από τα εύκολα, από μια φωτογραφία που σας αντιπροσωπεύει περισσότερο, και αυτή είναι η φωτογραφία που έχετε ενσαρκώσει με συνείδηση, ψυχή, και ενέργεια,  δικιά σας και είναι το φυσικό σας σώμα.

Αποδεχτείτε το σαν τη τέλεια αντιπροσωπεία σας στο φυσικό περιβάλλον!

Ειρήνη σε όλους!

ΠΕΡΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΟ ΕΓΩ ΜΑΣ Ο ΑΝΤΙ-ΧΡΙΣΤΟΣ

  ΠΕΡΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ Φίλοι μου αυτά που τώρα ακούγονται στις εκπομπές και από δήθεν αφυπνισμενους , τα έχουμε δώσει...