Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

ΠΕΡΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ

Έχω άποψη για την αστρολογία, έχω κάνει 2-3 βιντεακια στο κανάλι μου (https://www.youtube.com/channel/UC5ZSlNTNJPNRtTXsUYg0GhA) και,  λέω οτι η Αστρολογία δέιχνει αυτές τις γενικές ροές ενεργειών , που μέσα εκεί ο καθένας κολυμπά σε όποια κατεύθυνση θέλει, ανάλογα την ικανότητα  του να κολυμπά!

 Δεν ακολουθώ την "αστρολογία κάτω από την άποψη της πρόβλεψης" αυτό για μένα είναι καθαρά υποβολή και παράδοση της δύναμης της διαφορετικότητας σου!

 Τώρα,οι αστρολόγοι δεν κάνουν τίποτα άλλο, παρα  θα λέγαμε , σαν να προβλέπουν το καιρό... και? μπορείς να κάνεις αυτό που θες οτι καιρό και να έχει... επειδή έχεις την συνείδηση, την γνώση, την τεχνολογία και το πειράζεις... ναι?!
 Αν θες
 τόσο απλό είναι,
 όποιος θέλει κάτι αληθινά, δεν σταματιεται από βροχή χιόνια και ήλιο...
¨Αλλωστε και ο καιρός είναι μια εκδήλωση επίσης των αιθερικων ρευμάτων των ανθρώπων σε συνδυασμό με το αιθερικα ρεύματα της Γης!

Παρ όλα αυτά η "πρόβλεψη",μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν εργαλείο ενίσχυσης μόνο!

  ¨Οσο ανεβαίνει η συνείδηση, η αστρολογία θα χάσει την ιδέα που είχε.. διότι δεν θα χρειάζεται πλέον ο ζωδιακός!

 Η καινούργια κβαντική αντίληψη, είναι η συνειδητή δημιουργία, και όχι οι ροές εγκλωβισμού των "εγώ" στην ανακύκλωση της 3 πυκνότητας!

Ήρθε η ώρα των παράλληλων πραγματικοτήτων, των ζωντανών συλλογικών πλανητικών συνειδήσεων , της ένωσης με τη Πηγή, και τη χειραγώγηση των ενεργειών.

 Η νέα ενέργεια θα αλλάξει όλες τις παλαιές διδασκαλίες , ώστε να δώσει την δύναμη πίσω στο  άνθρωπο, έξω από πλανήτη, έξω από κάρμα, έξω από χρόνο, 3διαστάσεων πλανη-τών!

 Η αστρολογία, θα γίνει ο χάρτης πλοήγησης της συνείδησης, και επικοινωνίας με τα όντα που εμπεριέχονται σε κάθε ον 7ου επίπεδου, που λέμε πλανήτη!

 Αυτό σημαίνει , να χειραγωγώ τις ενέργειες που ήρθα σε επαφή στο ζωδιακό κύκλο ανάπτυξης της ψυχής μου !

  Κάθε πλανήτης και Άστρο, έχει συνείδηση ατομική, και βούληση!

 Δεν είναι μαθηματικά διανοητικών σκέψεων μόνο...είναι πολλά περισσότερα!

 Η αστρολογία- το σύμπαν που βλέπουμε, είναι η προβολή της συλλογικής μας συνείδησης ,
πιο ειδικά είναι το καθρέφτισμα του υποσυνείδητου- ασυνείδητου κομματιού μας, εντός της εκδήλωσης , είναι το παρελθόν- και μέλλον, για το χρόνο εκδήλωσης
φωτός!

Όταν θα μιλάς με τη συλλογική συνείδηση της Σελήνης, της Γης, του Άρη κτλ,  τότε θα έχεις γίνει συνειδητός στην ενέργεια εκπομπής του, με τα όντα της Γης που την αντιπροσωπεύουν, με τα στοιχειωδη τους... μέσα στις διαστάσεις της γης και στις διαστάσεις των πλανητών , μέσα από τις φυσικές αστροπυλες, και σκουλικοτρυπες !

Το αστρικό φως αντανακλά, και κάνει σκιές , και αυτοί οι φορείς-σκιές, του Ηλίου, της Σελήνης, αλλά και άλλων άστρων, δημιουργούν τα σώματα συνείδησης, ή χρώματα μέσα στα διάφορα επίπεδα επέκτασης συνειδητοτητας !


Έτσι έχουμε όλα τα επίπεδα , αλλά αυτή τη περίοδο, έχουμε τη συνείδηση στο μάθημα των σεληνιακών χρωμάτων, τόνων, συχνοτήτων, και μερικοί έφτασαν τη συνείδηση στους ηλιακούς φορείς!


Όπως βλέπουμε, οτι είναι πιο κοντά,   είναι πιο δικό μας,  μας αντανακλά περισσότερο στο τώρα!
Έτσι οι φορείς είναι τα χρώματα από το φως των άστρων και πλανητών που ζούμε μέσα!

Το σεληνικό όχημα, η σεληνιακή συνείδηση των συναισθημάτων, η ερμητική νόηση, η Ηλιακή ατομικότητα, η Αφροδίσια ένωση, κτλ, είναι τα διάφορα χρώματα, που βγαίνουν από το πρίσμα τους ηλιακού μας συστήματος!
Επίσης τη μεγαλύτερη συλλογικοτερη μύηση των αστερισμών που σαν ομφαλοί έχουν συνδεθεί ενεργειακά με το ηλιακό μας σύστημα!


Η σελήνη και ο ήλιος, αντιπροσωπεύουν τους 2 κυρίους φωταγωγούς της διπολικοτητας,
 και είναι φυσικό αυτοί οι 2 φορείς- συνειδήσεις--τόνοι,  να φτιάχνουν τους 2 κύριους φορείς συνείδησης μαζί ,μέσα  στο (γήινο) σώμα μας!
Δηλαδή εχουμε τα ορυκτά -φυτικά-ζωικά-σεληνιακά-ηλιακά σώματα αντίληψης , της ΜΟΝΑΔΑΣ μας!

Έτσι υπάρχουν μυστήρια  Ηλιακά και Σεληνιακά, και επιπλέον τα ερμητικά, τα αφροδίσια κτλ,του μικρού κύκλου με τελευταίο τα Κρόνια που μαθαίνεις τα μυστηρια της ζωής και θανάτου (βγαίνεις εκτός της 'ελξης του χρόνου-κάρμα).
Από το γαλαξία μας ψυχολογικά μιλώντας , συνδεόμαστε με τα δαχτυλίδια του Κρόνου -χρόνο, και μετά με τη σελήνη ώστε να ντυθούμε με τους σεληνιακούς φορείς κατω από τον
Τροπικό του Καρκίνου(Σελήνη), σαν (άνθρωποι) και μέσω των μυήσεων να βγούμε από τη πύλη το Τροπικό του Αιγόκερω(κρόνος), σαν (θεοί)! 

 

Σε αυτό το σημείο ψυχικά(εμπειρικά), μιλώντας,    το ανθρωπινό ον μπορεί, να τελειώσει τη μάθηση των μυστήριων του Χρόνου και της εκδήλωσης, και να συνεχίζει σε φορείς χωρίς φυσική εκδήλωση κατά βούληση όπως οι (ανεληφθέντες) Δάσκαλοι!


Αυτό μπορεί να υπάρξει σε κάθε σπάνιο ανάλογο πλανήτη της Γης και ανάλογου Ηλιακού συστήματος θεράπειας Δράματος , που μπορεί να είναι ένας πλανήτης εξάπλωσης σύνθεσης DNA, με σκοπό ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ απο τη παρασιτική ενέργεια μέσα από τα Δράματα της αποκοπής , που συνέβησαν μέσω  του θέματος της τελείως "ελεύθερης βούλησης" του Σύμπαντος μας!

Έδωσα μια γενική και απλή άποψη, για το πως αντιλαμβάνομαι  την  Αστρολογία-
που δείχνει τη μύηση της Μονάδας μας, την πορεία-μύηση της ανθρώπινης ψυχής μας, την πορεία-μύηση της ενσάρκωσης μας,  μέσα από τις εμπειρίες του εδώ κ τώρα, που μας χαρίζουν τα πλανητικά και αστρικά όντα φτιάχνοντας φορείς συνείδησης μέσα στο πεδίο που δέχτηκε να μας φιλοξενήσει η Γη , ώστε να εκπέμψει και αυτή μ,ε τη σειρά της τη διαφορετική-ατομική της ενέργεια στο ¨ΟΛΟΝ!


Ειρήνη σε όλους!






ΠΕΡΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΟ ΕΓΩ ΜΑΣ Ο ΑΝΤΙ-ΧΡΙΣΤΟΣ

  ΠΕΡΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ Φίλοι μου αυτά που τώρα ακούγονται στις εκπομπές και από δήθεν αφυπνισμενους , τα έχουμε δώσει...