Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

ΛΕΥΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ K ΤΟ L.E.R.M. (Πραγματικότητα κωδικοποιημένου ΦΩΤΟΣ)Light-Encoded Reality Matrix



      Φίλοι σήμερα θα σας μιλήσω , κάτω από την ουδετερότητα που διαπερνά τη συνείδησή μου,
 για το Χτιστό Φως, το κωδικοποιημένο Φως, τον διαχωρισμό και την επέκτασή του στη Γνώση !


Θα αναφερω για το  πώς η "κάθε Αδελφότητα επέκτασης μέσα στο "Λαβύρινθο" ( LERM ,Light-Encoded Reality Matrix)(Πραγματικότητα κωδικοποιημένου ΦΩΤΟΣ-  Matrix) είχε ΕΠΙΛΈΞΕΙ να τον δει ως Θεό!

Μπορείτε να δείτε το LERM ως τη Σύνδεση μεταξύ του επιπέδου της Φυσικής γείωσης και των Μη-Φυσικών Πεδίων του ολογράμματος που  κατασκευάστηκε μέσα στα Λειτουργικά Εμφυτεύματα μας.

Δηλαδή στην αντιληπτική δυνατότητα(διπολικότητα) των "αρνητικών και θετικών"επεκτάσεων του ανθρώπινου όντος μέσα σε όλα τα φυσικά πεδία που αντιλαμβανόμαστε σαν μέλλον και παρελθόν της 3 πυκνότητας συνείδησης,
 και στα Χαμηλά Αστρικά, όπου εκεί παίζεται το υπόλοιπο μας Ματριξ!

Εκεί στα Χαμηλά Αστρικά είναι και οι ζωντανές σκεπτομορφές που κάνουν οτι είναι ανωτέρων επιπέδων όντα, και που επίσης συνεργάζονται με φυσικές οντότητες!

Το LERM ήταν ο συνδετικός ιστός,  ήταν μια αμφίδρομη, συλλογική διανοητικού τύπου συνείδηση των ενεργειών Γης και εξωγήονων οντων  από την "εποχή" του Νίμπιρου,
 που σημαίνει ότι η δόνηση της συλλογικής Συνείδησης των μη φυσικών (κατά τη συνείδησή μας) Ανουνάκι,
 θα μπορούσε να προβάλλεται στο πλαίσιο συνείδησης ​​οποιουδήποτε ανθρώπινου όντος!

 Αυτό σήμαινε επίσης ότι  θα μπορούσε το ανθρωποειδες να ανιχνεύσει και να δεί τη ζωή του σαν μοναδικότητα , να ενοποιήσει μέσα του αυτό το φως, με  τη συλλογική συνείδηση του LERM-matrix... δλδ το "Θεό" του Διαχωρισμού και της ιεραρχίας, σαν να μην Υπάρχει τίποτα παραπάνω.

Το LERM είναι γνωστό ως το Λευκό Φως, και η Λευκή Αδελφότητα είναι γνωστή ως οι Φύλακές του.
Λευκό Φως επειδή "παίζεται" μόνο στην ατμό-σφαιρα των Πλανητών,και από τη συνείδησή μας το διαστημικό φως είναι μαυρο-αόρατο  που είναι το διαστημα.
Αυτό σημαίνει ότι μιλάμε για ένα ΦΩΣ ματριξ οριοθετημένο στο 3 ντι!

 Η λευκή Αδελφότητα, πίστωσε τον Ιησού και το Βούδα, ως θεμελιώδεις πυλώνες τους,
 και "έκλεψαν" την έννοια του ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ , ανάμειξαν αυτά τα στοιχεία με το Λευκό Φως που ήταν ο κύριος παράγοντας σε κάθε θρησκευτικό, αποκρυφιστικό και μυστικιστικό δόγμα  όλα τα χρόνια, και ανακοίνωσαν το 1950 ότι η Λευκή Αδελφότητα ήταν μια πραγματική οργάνωση.

Σκοπός ήταν να διαχωρίζουν σε τάξεις , και να διασπάσουν τα πεδία ώστε να γίνουν πιο κατανοητά στον άνθρωπο που ήθελε να επεκταθεί μέσα στο μάτριξ!

Ανάδειξαν πολλές ιδιότητες για τον άνθρωπο του φυσικού και κατωτέρου αστρικού πεδίου!

"Σύντομα μετά από αυτό, οι "Αναβαθμισμένοι δάσκαλοι",άρχισαν να εντάσσονται σε αυτές στις τάξεις , όπως  και τα ανθρώπινα "κανάλια"chaneling άρχισαν να είναι εκπρόσωποι  αυτών των φορέων .

Με σκοπό την μεγαλύτερη επέκταση της συνειδησης σε "ανώτερες" αποκομμένες τάξεις φωτός, και με την διατήρηση της ατομικότητας!

Αυτές οι οντότητες είναι τα "φωτιστικά", είναι οι σωτήρες ή είναι οι άγιοι ή οι θεοί ή οι Δ¨ασκαλοι, ή οι ανεληφθέντες ή οι αναβαθμισμένοι ή κλτλ.. του σχεδίου πολικότητας,
 για να κρατήσουν τα ανθρώπινα όντα να είναι σταθεροποιημένα μέσα  στη σκλάλα των επίπεδων διαχωρισμού, διατηρώντας την πυραμιδοειδή ιεραρχία αφύπνισης που πρέπει κάθε άνθρωπος του γραμμικού χρόνου να παίξει για να φτάσει στην "Αυτοπραγμάτωση"!!

 Η ιδέα είναι ότι "Αποφάσισαν" αυτά να όντα να μείνουν στην σφαίρα αποκοπής "για να βοηθούν" τους ανθρώπους, στο σχολείο του χωροχρόνου από συμπόνια!

Όμως διατηρούν τα σεληνηιακά φύσης οχήματά τους , ανωτέρων σεληνιακών τύπων,
αλλά δεν έχουν τα Ηλιακά -αστρικά-φωτεινά σώματα,
 διότι όσοι έχουν αυτήν την επέκταση βιώνουν την ενότητα,και δεν "ανακατεύονται" στα πεδία που ζούμε!Λειρουργούν έξω από τη πολικότητα!
Οι  "δάσκαλοι της λευκής Αδελφότητας"λειτουργούν μόνο οι σκιές τους θα λέγαμε, ντυμένες με την προσωπικότητα που είχε ζήσει στο φυσικό, και που οι πιστοί τους ενδυνάμωναν!


Πάντα "μαλώνουν" οι οπαδοί του Δία με τους οπαδούς του Ζεύς ,
 μέσα στη πολικότητα, και την άγνοια!

Το πολωμένο , σταθεροποιημένο φως είναι αυτό που ζούμε μέσα τώρα!

Ο '"στατικός ηλεκτρισμός" εναντίον του συνεχόμενου, που όμως είναι ισάξιες εκφράσεις του ΕΝΟΣ, του ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ !

Η δεμένη και η λυμένη Κάθεξις !

 Η Λευκή Αδελφότητα θεωρήθηκε ως ένα μέσο για να φέρει απόκρυφες ή εσωτερικές πληροφορίες για τον πλανή-τη, και είχε ως σκοπό να εξισορροπήσει την κίνηση της εκκοσμίκευσης, θρησκείας και επιστήμης .

Τα  Αρχέτυπα  της φαινομενικής αποκοπής(ΜΑΤΡΙΞ) και η Μεγάλη Λευκή Αδελφότητα ήταν μια ενιαία συνείδηση.

 Προτίμησε να δεί  ΤΟ LERM ως "απόδειξη" του Θεού μέσα στην φαινομενική αποκοπή, και να αφήσει τον κόσμο του, άθικτο.

.Οι "διάνοιες", της Γης, κάνουν αυτή την επιλογή για να μείνουν στο "γνωστό" κόσμο, αντί να προχωρήσουν προς το άγνωστο για τις πεποιθήσεις τους επίπεδο!

 Ειδικότερα, αυτοί που έχουν πάρα πολλά να χάσουν,είναι αυτοί που  έχουν καταφέρει μέσω του πόνου και της προσπάθειας να φτάσει κάπου....ΑΝΩΤΕΡΑ στη σκάλα των "πνευματικών".


  Η θρησκεία θεωρήθηκε ως εμπόδιο για τη ΜΙΑ παγκόσμια τάξη.

 Η Επιστήμη, διαψεύδοντας τα βασικά στοιχεία του θρησκευτικού δόγματος,
 θα επαληθεύσει το ολόγραμμα μεν, αλλά όχι την εξαπάτηση δε!!

Διότι η επιστήμη διοικείται από άτομα , που είναι οπαδοί της ανακύκλωσης, της επαναλήψης και του εγωιστικού διανοητικού τρόπου που είναι σε φανατικό πόλεμο με την μετάβαση και το πόνο!

Ζω-πεθαίνω-ξαναζώ-ξαναπεθαίνω, και προσπαθώ συνεχώς να ζω περισσότερο, χωρίς να θέλω την αιώνια ζωή, αλλά την αιωνία ζωή στο προσωρινό εαυτό μου του χρόνου...στην πολικότητα και το συναίσθημα, ενώ αυτό είναι ουτοπία, και πλάνη!

 Η Λευκή Αδελφότητα ξεκίνησε για το κοινό το 1950, ακριβώς όπως ο "κβαντικός κόσμος" είχε αρχίσει να σηματοδοτεί το ανάστημα του, αλλά πηγαίνει πίσω στο 18ο αιώνα, οπότε και αναφέρεται ως το Συμβούλιο του Φωτός, και πολύ πιο πριν σε πολλές μυστικές κοινωνίες.

Καταλαβαίνετε οτι η κβαντική φυσική και τα παράλληλα σύμπαντα, η νέα αντίληψη,
είναι το ρήγμα στο μάτριξ αποκοπής μέσα μας,
 η "έξοδος" από το γραμμικό χρόνο,
διαλύει όλα τα τελετουργικά αφύπνισης,  Ιεραρχίας, ψυχής, κόλασης, παραδείσου, και δίνει μια νέα έννοια υπόστασης στο ΤΩΡΑ!!

Σε πλήρη σύνδεση και ισότητα,
χωρίς συγκεκριμένο Δρόμο,  αλλά με ισάξιες απόψεις εκπόρευσης και δημιουργίας της πραγματικότητας που θέλει κάθε ον!

Οπως μία από αυτές τις επεκτάσεις, είναι και της φαινομενικής αποκοπής που βιώνουμε στους καιρούς μας!


Όλοι παίζουν το ρόλο τους στο μεγάλο έργο!

Η ιδέα των αναληφθέντων Δασκάλων, που επικοινωνεί με έναν άλλον τηλεπαθητικά και η παροχή οδηγιών και καθοδήγησης των υποθέσεων των ανθρώπων, απέκτησαν  δημοτικότητα σε όσους είχαν απογοητευτεί με την οργανωμένη θρησκεία.

 Ορισμένες πληροφορίες που διοχετεύονταν  προέρχονται από τα όντα που ήταν πολύ πιο ενημερωμένα από τον μέσο άνθρωπο,
και  μπορούσαν να μαγεύουν τους περισσότερους ανθρώπους με την πραγματικά "ανώτερη γνώση" τους,
 της κοσμολογικής τάξης και τη δομή των πραγμάτων σε σχέση με το Θεό,
αλλά η περιγραφή τους και η εξήγηση τους ιδρύθηκε μέσα στο ολόγραμμα της "Εξαπάτησης-Σχολείου"(αποκοπής) τη πλάνη του Ματριξ

 Αυτοί οι δάσκαλοι διοχέτευαν  το μυστικό ή  τη κρυμμένη γνώση για τους επιλεγμένους μαθητές τους, οι οποίοι στη συνέχεια έγραψαν βιβλία και δημιούργησαν οργανώσεις, και οι πληροφορίες αυτές συνέχισαν να διαχωρίζουν τους κόσμους του φωτός και το σκοτάδι, το καλό και το κακό , και εκείνων που κατέχουν τη γνώση από εκείνους που δεν είχαν.

"Χρησιμοποίησαν λέξεις όπως "Αγάπη", "αφύπνιση",  "Αλήθεια", και  "Θεός" πιο άνετα,
από ότι οι οργανωμένες θρησκείες, και οτι ο Θεός πάντα απεικονίζεται ως μια δύναμη ένωσης,
 χωρίς όμως να δίνουν την Πραγματική ένωση μέσω της απελευθέρωσης από το ματριξ διαχωρισμού και την ουδετερότητα, την παύση των αντιθέτων, επειδή αυτό ήταν το σχολείο που  η ανθρωπότητα ήταν μέσα, και εκείνοι ένιωθαν καθηγητές μέσα σε αυτό το σχολείο!

 Άγγελοι του αστρικού, φωτεινά όντα του αστρικού και  άλλα κοσμικά όντα συσχετίστηκαν επίσης με τις οργανώσεις αυτές.

 Έτσι έδωσαν σύμβολα του γραμμικού χρόνου και κατασκευάσματα, όπως ορισμούς για τη ψυχή , το θεό το κάρμα και την αιώνια ζωή, αλλά δημιούργησαν επίσης  και τη σκάλα της συνείδησης που απλώνεται στο άπειρο,
 στην οποία οι μαθητές  πάντα προσπαθούν να μάθουν περισσότερα, προκειμένου να προχωρήσουν στην υψηλότερη θέση στη σκάλα.


Η ανύψωση του ενός πάνω στον άλλο, είναι ένα θέμα που όλοι όσοι είμαστε μέσα έχουμε αγαπήσει-γνωρίσει, και το δράμα έχει πολλούς οπαδούς άξια!

 Αυτή ήταν η βασική ιδέα του διαχωρισμού στη τακτική της Μεγάλης Λευκής Αδελφότητας και ειλικρινά, σε όλες στις μυστικές κοινωνίες.

Όπως όλα για τους καιρούς αυτούς της υπνωσεως της ανθρωπότητας, Η ΛΕΥΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ έπαιξε το ρόλο της, βοηθόντας να αναβαθμιστούν μέσα στο αποκομένο ματριξ που είχε συμφωνήσει και αποδεχτεί !

Ειδικά μετά, που οι ακατάλληλοι πήραν κομμάτια γνώσης,  κάτω από τα εγώ αποκοπής τους, δημιούργησαν διαιρέσεις της γνώσης, πρόσθεσαν ένα τελετουργικό ή δύο, και υπόσχονταν περισσότερη ισχύ και ευαισθητοποίηση, για τους  μαθητές, να περπατήσουν το μονοπάτι τους.

 Δεν μιλάνε για το πώς να ξε-προγραμματιστούν από το διαχωρισμό,επειδή δεν ξέρουν οι περισσότεροι,
 και αντίθέτως  το ενισχύουν μιλώντας για το φώς και το καλό, κάτω πάντα από την ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ.

Η αλλαγή έρχεται και η κβαντική επιστήμη, ο αιθέρας, οι συχνότητες και οι δονήσεις θα καταρίψουν τον φαινομενικο ματριξ του εγκλωβισμού της συνείδησης των ανθρώπων .
Ο "ιός-γενετική" των Ανουνακι στη γη έκανε πιο ανθεκτικούς τους ανθρώπους παρότι πέρασαμε πολύ πόνο!
Μέσα από αυτόν τον ιό -διαχωριστικής σκέψης ΄, συγκεκριμένες θεραπείες ελκύονται από τη γή σε όλα τα επίπεδα ανα καιρούς.
Αυτούς τους καιρούς της καλι γιουγκα η πανδημία είναι σε έξαρση...
ΘΑ περάσει όμως και αυτή και θα έρθει η ώρα που θα εξαλειφθεί τελείως από τη Γη !





Ειρήνη σε όλους!

ΠΕΡΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΟ ΕΓΩ ΜΑΣ Ο ΑΝΤΙ-ΧΡΙΣΤΟΣ

  ΠΕΡΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ Φίλοι μου αυτά που τώρα ακούγονται στις εκπομπές και από δήθεν αφυπνισμενους , τα έχουμε δώσει...